PROPEL Star Wars - 74-Z Speeder Bike Collector´s Edition

23661
1990 kr
Ordinarie 2299 kr , du sparar 309 kr, (13%)
4 st I lager (online och fysisk butik)

Beskrivning

Patrullera Endor med 74-Z Speeder Bike

Denna Collector's Edition drönare är formgiven efter de supersnabba 74-Z Speeder Bikes som susar fram på skogsmånen Endor. Den handmålade och numrerade drönaren som kommer i en lyxig Special Edition samlarbox rymmer både en rad olika funktioner och hastigheter tillsammans med en detaljrik design.


Kämpa mot andra Star Wars-drönare

74-Z Speeder Bike är utrustad med en häftig IR-funktion där det gäller att med hjälp av Infraröd strålning pricka andra Star Wars-drönares sensorer, innan dina egna blir träffade. Med en maxfart på hela 56 kilometer i timmen kan din drönare delta i rejält intensiva luftstrider. Förutom denna hastighet finns även två lägre hastigheter att välja på, vilket gör att såväl nybörjaren som den mer avancerade piloten kan sätta sig bakom spakarna.


2,4 GHz Fjärrkontroll

Via 2,4 Ghz-fjärrkontrollen ger du din Speeder Bike en både smidig och stadig flygning. Utöver själva styrfunktionerna finns här också en knapp som låter dig utföra djärva 360 graders stunt-trick. En färdighet som verkligen kan komma till användning under någon av de fartfyllda luftstriderna.


Exklusiv samlarbox 


Den här stilsäkert formgivna Special Edition samlarboxen ger din drönare den rätta inramningen mellan flygturerna. Produktdisplayen lyser upp när du lyfter på locket och pampiga ljudeffekter spelas upp, vilket gör det här till den perfekta platsen att placera din 74-Z Speeder Bike på.


Specifikationer:

Maxhastighet: 56 km/h
3 valbara hastigheter
2,4 GHz fjärrkontroll kräver 4 stycken AA 1,5v alkaliska batterier (ingår ej)
Laddningstid: 30-40 minuter
Flygtid: 6-8 minuter
Från 14 år

Observera att det på exempelvis YouTube-videos kan visa laserstrålar på drönarna. Dessa finns i mån om tillgång att beställa av tillverkaren Propel och ger högre precision i strid.

Upptäck mer