PROPEL Star Wars - T-65 X-Wing Starfighter Collectors Edition

23662
1990 kr
Ordinarie 2299 kr , du sparar 309 kr, (13%)
5 st I lager (online och fysisk butik)

Beskrivning

Anslut dig till Rebellerna med T-65 X-Wing Starfighter

Den här högpresterande Collector's Edition drönaren är formgiven efter Rebellalliansens snabba T-65 X-Wing. Försedd med ett flertal funktioner och hastigheter tillsammans med detaljrik design kommer den här handmålade och numrerade drönaren i en lyxig Special Edition samlarbox.


Beskjut andra Star Wars-drönare

Med hjälp av den häftiga IR-funktionen kan du och din T-65 X-Wing ge er ut på fartfyllda luftstrider. Här gäller det att sikta säkert och med hjälp av infraröd strålning pricka din moståndares sensorer innan dina egna blir träffadde, allt medan du susar fram i hastigheter på upp till hela 56 kilometer i timmen. Det är tack vare det omvända porpellersystemet som den höga farten uppnås, men här finns även två lägre hastigheter att välja på. Detta gör att såväl nybörjaren som den avancerade piloten kan ge sig ut på spännande flygningar.


2,4 GHz Fjärrkontroll

Via 2,4 GHz-fjärrkontrollen hanterar du din T-65 X-Wing både stadigt och smidigt. Förutom de vanliga styrfunktionerna finns här även en knapp som låter dig utföra våghalsiga 360-graders stunt-trick. En funktion som säkerligen kan komma till användning under någon av de intensiva luftstriderna


Exklusiv samlarbox 

Mellan flygningarna kan du placera den högdetaljerade drönaren i den lika stilsäkert designade Special Edition samlarboxen. Produktdisplayen lyser upp när du lyfter på locket och pampiga ljudeffekter spelas upp, vilket gör det här till den perfekta platsen för din T-65 X-Wing att förvaras på.Specifikationer:

Maxhastighet: 56 km/h
3 valbara hastigheter
2,4 GHz fjärrkontroll kräver 4 stycken AA 1,5v alkaliska batterier (ingår ej)
Laddningstid: 30-40 minuter
Flygtid: 6-8 minuter
Från 14 år

Observera att det på exempelvis YouTube-videos kan visa laserstrålar på drönarna. Dessa finns i mån om tillgång att beställa av tillverkaren Propel och ger högre precision i strid.

Upptäck mer